Nieuws en agenda:

Regelmatig worden er binnen Gastvrij De Vleut activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen door alle leden samen georganiseerd worden. Het komt ook voor dat de activiteiten in kleiner samenwerkingsverband, of zelfs individueel zijn opgezet:

Hieronder vindt u een overzicht van de afgelopen en komende activiteiten:

 28 en 29 oktober 2016 Halloween bij BestZoo:

Het wordt griezelen in BestZoo op vrijdagavond 28 oktober en zaterdagavond 29 oktober. We organiseren net zoals voorgaande jaren weer onze Halloween-avondopeningen. Er zijn verschillende Halloween activiteiten: spannende spelletjes voor de jongste waaghalzen en een griezelig enge spooktocht voor de echt stoere jongens en meisjes. Durf jij het aan het park te bezoeken in het donker?

De Halloween activiteiten zijn van 18.00 uur tot 22.00 uur; er geldt deze avonden een speciale entreeprijs van €5,- voor volwassenen en kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen van 0 t/m 2 jaar en abonnementhouders mogen gratis het park in.

Ook Pannekoekenhuis De Klomp en Zeepgieterij Zeeptopper hebben een leuke aanvulling op de Halloweenavonden bij BestZoo. Ga gezellig griezelen bij het dierenpark en bezoek ook Pannekoekenhuis De Klomp en Zeepgieterij Zeeptopper.
Kom kijken voor de leuke acties.


Meer informatie vindt u op: www.bestzoo.nl

 


15 juli 2016 In gebruik name rustbanken Gastvrij De Vleut:

Op vrijdag 15 juli zijn de rustbanken langs De Klompenroute officieel in gebruik genomen. Ook zijn de informatieborden langs de route vervangen door de definitieve borden. Wethouder Verheijen onthulde de eerste bank aan De Broekdijk:


Kerststallentocht 2015:

Van begin december tot driekoningen werd er door enkele bewoners van De Vleut een Kerststallentocht georganiseerd. Ongeveer 70 kerststallen (groot en klein) waren vanaf een speciale route zichtbaar. Gastvrij De Vleut ondersteunde de Kerststallentocht met de avondopenstellingen. Nagenoeg iedere avond stelde een ondernemer van Gastvrij De Vleut zich op als rustpunt. Wandelaars konden op deze punten gebruik maken van het toilet, of genieten van een warme drank.